رئیس سازمان نوسازی مدارس: پیگیر هوشمندسازی مدارس از رئیس جمهور هستیم ابتلای کودکان به آبله مرغان خطرناک نیست بیش از ۷۰۰۰ نفر در تربت‌حیدریه غربالگری سرطان روده بزرگ شدند وزیر آموزش و پرورش: همه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی از مهر وارد مدارس می‌شوند استاندار خراسان رضوی: درک واقع‌بینانه از وضعیت منابع طبیعی وجود ندارد | تشکیل کارگروه مشورتی منابع طبیعی و محیط‌زیست در استان تدبیر پلیس برای روز اول مهر | طرح پلیس مهر با مشارکت همیاران نوجوان پلیس برگزار می‌شود فرونشست؛ بحران خاموش خراسان رضوی | بزرگ‌ترین شکاف فرونشستی ایران در نیشابور الویت دریافت تسهیلات اشتغا‌ل‌زایی با زنان سرپرست خانواده است پشت‌پرده کانال‌های همسریابی تلگرامی | از فریب و سوءاستفاده تا خودکشی قربانیان صبحانه و میان‌وعده‌ای که باید برای دانش‌آموزان انتخاب کنید! بخشی از واکسن‌های یادآور دانش آموزان در دسترس قرار گرفت بیمه سلامت برای مردم «گران» شد تغذیه مادر باردار نقشی در بروز زردی نوزاد ندارد تالاب انزلی قربانی ناهماهنگی میان اقدامات زیست محیطی | راه نجات این تالاب چیست؟ فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت: آبله‌مرغان با یک‌بار ابتلا تمام نمی‌شود | واکسن همچنان خارج از برنامه عمومی ایران مشارکت بیش از ۳ هزار نفر در آزمون گواهینامه وزارت بهداشت | چرا بسیاری از اعتراضات رد شده است؟ جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵ در مشهد برگزار شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) دلایل فرونشست‌‌های اخیر در اصفهان چیست؟ | آیا اماکن تاریخی در خطر هستند؟ درباره اهمیت انتخاب دوست در مدرسه | زنگ اول: دوست‌یابی! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش گردوغبار (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرانفروشی ۳.۱ میلیاردی پوشاک مردانه در مشهد با جریمه دوبرابری روبه‌رو شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اورژانس ۱۱۵ مشهد: آمار مزاحمت‌های تلفنی ۴ درصد افزایش یافته است | نوسازی ناوگان آمبولانس مشهد بالاتر از میانگین کشوری + فیلم صلاحیت رانندگان اینترنتی بازنگری می‌شود | دسترسی راحت‌تر به پلیس در دستور کار قرار خواهد گرفت گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد تأمین اجتماعی چرا حق اولاد را از حقوق بازماندگان حذف کرده است؟ واکسن آنفلوانزا؛ ضرورتی دور از دسترس پائیز را بدون این مکمل‌ها سپری نکنید عدم موفقیت وزارت نیرو در زمینه تکالیف پیش‌بینی‌شده در برنامه‌های توسعه
سرخط خبرها

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش

  • کد خبر: ۳۵۹۷۴۷
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در آخرین پرونده پلیس مبارزه با مواد مخدر محموله شیشه‌ای شامل ۴۵۰ کیلوگرم شیشه کشف شد، همچنین ۲ میلیون قرص مخدر با انواع مواد مخدر تحت عنوان آرامبخش و قرص لاغری گیاهی کشف شد که مشخص شد داخل آن شیشه وجود دارد که عوارض زیادی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان در طرح جمع آوری موادمخدر که صبح امروز برگزار شد گفت: در همایشی که فرمانده کل فراجا سردار رادان درباره مبارزه با مواد مخدر داشتند اعلام شد که پلیس را در حوزه مواد مخدر در دو مسئله ارزیابی کنید؛ مسئله اول وجود معتادان متجاهر و دوم توزیع کنندگان مواد مخدر است.

وی افزود: امروز با افتخار اعلام می‌کنم همکارانم در پلیس مبارزه با مواد مخدر در ۲.۵ سال اخیر با همکاری دستگاه قضایی، مجددا مراکز بازپروری را برپا کردند و از جمع آوری معتادان متجاهر هیچگاه خسته نشدند. در سال ۱۴۰۱ صحنه‌های بدی را شاهد بودیم از حضور معتادان در معابر که امروزه دیگر این صحنه‌ها را ندیده‌ایم و بر اساس اخبار، نگذاشتیم حتی یک شبانه‌روز معتادان در جایی پاتوق کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: امسال ۱۵ نفر از قاچاقچیان و توزیع کنندگان اصلی مواد مخدر مورد هدف گلوله پلیس قرار گرفتند. این افراد جزو توزیع کنندگانی بودند که در جنگل‌ها و جاده‌ها فروش داشتند.

محمدیان گفت: امسال ۷.۵ تن انواع مواد مخدر در پایتخت کشف شد که هر گرم از آنها می‌تواند باعث اعتیاد یک جوان یا باعث سقوط یا خودکشی باشد.

وی درباره مخدر گل نیز افزود: بسیاری از افراد و والدین تصور می‌کنند مخدری مثل گل هیچ عوارضی ندارد در حالیکه باعث توهم شدید می‌شود. مثلا افراد بعد مصرف تصور می‌کنند که از یک پله در حال راه رفتن هستند در حالیگه از پشت بام سقوط می‌کنند.

محمدیان با اشاره به کشف یک تن گل در پایتخت اعلام کرد که میزان مخدری که در گل‌های کشور ما وجود دارد ۱۰ برابر بیشتر از مخدری است که در گل‌های سایر کشور‌ها وجود دارد و قطعا بسیار خطرناکتر است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: بیش از ۴۸ هزار خرده فروش و توزیع کننده از ابتدای سال دستگیر شده‌اند، اما بعضی از آنها چندبار دستگیر شده‌اند.

محمدیان گفت: برخی تصادفات فوتی ما ریشه در استفاده از این مواد مخدر دارند. به والدین توصیه می‌کنم که از فرزندان خود مراقبت کنند.

وی افزود: در آخرین پرونده پلیس مبارزه با مواد مخدر محموله شیشه‌ای شامل ۴۵۰ کیلوگرم شیشه کشف شد که این پرونده ۳ ماه به طول انجامید.

عباسعلی محمدیان ادامه داد: در این طرح همچنین ۲ میلیون قرص مخدر با انواع مواد مخدر تحت عنوان آرامبخش و قرص لاغری گیاهی کشف شد که مشخص شد داخل آن شیشه وجود دارد که عوارض زیادی دارند.

وی درباره شروع سال تحصیلی جدید گفت: آخرین جلسه‌ای که در راستای بازگشایی مدارس برگزار می‌شود فرداست، اما اقدامات پاکسازی مناطق از قبل انجام شده است. همچنین در راستای بهبود ترافیک نیز اقداماتی انجام شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->